Celostno svetovanje

Pozdravljeni!

Sem celostni svetovalec, ki se ukvarjam z izboljševanjem osebnih sposobnosti, razvojem osebnih ciljev in izboljševanjem medosebnih odnosov. Verjamem, da ima vsak posameznik ogromen potencial in da lahko z ustreznim vodstvom, podporo in spodbudo doseže svoje cilje in živi življenje, ki si ga želi.

V mojem procesu celostnega svetovanja uporabljam različne tehnike, kot so NLP (nevrolingvistično programiranje), TRE (vaje za sproščanje napetosti in travm) in EFT (tehnike čustvene svobode) in druge, da vam pomagam odkriti vaše notranje potenciale in sprostiti katerikoli ovire, ki vam preprečujejo, da bi dosegli svoje cilje. Pomagam vam tudi pri razumevanju in izboljševanju vaših medosebnih odnosov, da lahko gradite močnejše, globlje in bolj zadovoljujoče odnose s svojimi bližnjimi.

Če iščete spremembe v svojem življenju, želite izboljšati svoje osebne sposobnosti, graditi bolj zadovoljujoče medosebne odnose ali potrebujete nekoga, ki vam v stiski stoji ob strani, sem tukaj, da vam pomagam. Z mano boste lahko razvili in uporabili strategije, ki vam bodo pomagale doseči svoje cilje in živeti življenje, ki si ga želite.

Verjamem, da smo vsi unikatni in zato so tudi moji programi prilagojeni vašim specifičnim potrebam in ciljem. Če se želite izvedeti več o tem, kako vam lahko pomagam doseči vaše cilje, me prosim kontaktirajte. Vesel sem, da vam lahko pomagam!

Naročilo celostnega svetovanja

Polja, označena z zvezdico, so obvezna.

Vašo telefonsko številko potrebujemo za podrobnejša pojasnila/navodila in hitro obveščanje.
Tukaj lahko vnesete vse, kar nam želite sporočiti ali nas posebej opozoriti, lahko pa polje pustite tudi prazno.